Fotbalul si baschetul, doua activitati sportive indragite foarte mult de liceenii nostri dar si de fostii elevi ai liceului au reunit si in acest an cele doua echipe- Alumni si Echipa Liceului Lauder-Reut in semn de prietenie si miscare.

Aceste meciuri sunt traditie pentru scoala noastra iar in prima saptamana de scoala, in data de 18 septembrie 2015, i-am avut pe terenul de sport inviati, pe absolventii Complexului Lauder-Reut sa joace un meci de fotbal amical. Au spus prezent urmatorii : LAUFER MARCEL, SERBAN BURLICA, JUGANARU ANDI si DOROBANTU VLAD.

Echipa Liceului a fost reprezentata de :MALAMA TEO, MACOVEI MIHNEA, STEFAN DANI, ROBERT STEFAN, LUCA MUNTEANU, NEGOITA LUIS, CIPRIAN ANGHEL, OLTEANU ALEXANDRU, TUDOR ARMAND si ROSCA CRISTIAN.

In urmatoarea saptamna,vineri, 25 septembrie 2015, echipa liceului Lauder-Reut a fost din nou gadza pentru fostii elevi ai liceului cu care au jucat un meci de baschet. Dintre fostii elevi care au particpat la aceasta frumoasa activitate, care a devenit o traditie pentru scoala noastra ii amintim pe : LAUFER MARCEL , SERBAN BURLICA, MATEI CHEBELEUsi EYAL BLEHAR. Echipa de baschet a liceului a avut urmatoarea componenta :VICTOR ANTIPA, ARBANASU DAN, NICULAE ANDREI, OLTEANU ALEXANDRU si MATEI VLADESCU.

Meciurile au fost foarte frumoase si ii felicitam pe toti participantii pentru reprezentatia facuta !

Prof. Mioara Stoian si Raluca State